Twee verschillende leeftijdsgroepen, met één doel; samen zingen! Nieuw in Utrecht – Leidsche Rijn!
Het repertoire bestaat uit moderne Christelijke liedjes en Gospel, passend bij elke leeftijdsgroep.

Een Pilot Project van acht repetities is gestart op 11 Mei 2022 in Kerk aan het Lint op de Alendorperweg 103 in Utrecht (Leidsche Rijn). We repeteren wekelijks tot aan de zomervakantie (behalve tijdens de avondvierdaagse) op woensdagmiddag. We repeteren op 18, 25 Mei en 1, 8, 22, 29 Juni en 6 Juli.

First Voice – groep 3 & 4: 15.15-16.00
Rise Up – groep 5,6,7,8: 16.15 – 17.15
Mogelijke extra groep die later wordt opgestart: Inspire – groep 8 & VO t/m 15 jaar: 17.30 – 18.30

Kosten: 35 euro voor 7 repetities

De groepen staan onder leiding van Betthilde Keij.
Heb je interesse voor de Pilot die start vanaf 11 Mei 2022? Geef dit dan aan via dit formulier.

First Voice

”First Voice” zingt liedjes van o.a. Kinder Opwekking, ‘Make some noise kids’, Oke4Kids, enzovoorts. We zingen en bewegen op muziek, en af en toe spelen we er wat kleine percussie instrumenten bij. Kinderen leren met leuke zangspellen hun stem beter kennen en we werken aan muzikaliteit en ritmegevoel. Uiteraard zingen we samen veel leuke liedjes waarbij we ook lekker meeswingen.
Leeftijd: kinderen uit groep 3 en 4.

Rise Up

”Rise Up” zingt liedjes van o.a. Kinder Opwekking, ”Make some noise kids’, Oke4Kids, enzovoorts. We leren onze stem goed te gebruiken, leren in canon te zingen en soms tweestemmig. We zingen en bewegen op muziek, en af en toe spelen we er wat kleine percussie en Orff instrumenten (xylofoon/metallofoon) bij.
Leeftijd: kinderen uit groep 5,6 en 7.

Inspire

”Inspire” zingt zowel Engels als Nederlandstalig. Er wordt gewerkt aan meerstemmig zingen, uitstraling, en stemgebruik. Repertoire: Gospel, maar ook Opwekking, Sela, PraiseCharts, Hillsong, enzovoorts. De tieners worden ook voorbereid op een rol in het muziekteam van de kerk.
Leeftijd: kinderen uit groep 8 en het voortgezet onderwijs t/m 15 jaar.
Deze groep zal mogelijk later worden opgestart, en maakt nog geen deel uit van de Pilot.