Januari 2023 – Voor de vierde keer brengen we ”in Liefde Bloeiende” ten gehore, dit keer in Ulrum. Een prachtig project van The Choir Company i.s.m. Peter van Dijk. De Bijbel muzikaal verhaald; op poëtische, muzikale en visuele manier. Vanaf het begin, het moment dat de mens de tuin moest verlaten, tot aan het eind als de mens daar weer in terug mag keren. Hoe de vreugde van het leven en het lijden met elkaar zorgen voor liefde die bloedt en bloeit. Lees ook het bijzondere verhaal van juist dit optreden in Ulrum door te klikken op de foto.

Oktober 2022 – De tweede set opnames van het televisieprogramma Petrus in het Land, vanuit Kampen. ‘Hart weest gerust, Hij is uw Licht en uw lust’ – Prachtig gezongen en gespeeld door Henk Kraaijeveld en band. Zie de link onder de foto.

Oktober 2022 – Opnames van het televisieprogramma Petrus in het Land, vanuit Kampen. ”Beati Voi Poveri” was één van de liederen die we hier hebben gezongen. ”…Gelukkig die verdrietig zijn, want zij zullen worden getroost…” Een mooie belofte, dankbaar om hierover te mogen zingen. Zie de link onder de foto.

Oktober 2022 – Wat een geweldige ervaring om weer mee te mogen werken als sopraan in het vocal team tijdens de Nederland Zingt dag in de Jaarbeurs in Utrecht. Na drie en een half jaar konden we weer samen zingen tijdens dit prachtige evenement georganiseerd door de EO. Wat ontzettend fijn om dit weer met The Choir Company Vocals o.l.v. Maarten Wassink te kunnen doen. Voor een compilatie van deze fantastische dag – klik op de foto.

September 2022 – Een bijzonder project dat we inmiddels al meerdere keren hebben opgevoerd met The Choir Company Vocals – In Liefde Bloeiende – de Bijbel muzikaal verhaald, neemt je op poëtische manier mee op ontdekkingstocht door de Bijbel. Een complete dienst met verhaal, zang en prachtige beelden. Voor meer informatie: http://inliefdebloeiende.nl . Het blijft ontzettend mooi & helend – voor ons allemaal – kerkbezoeker of zanger – we maken dit prachtige verhaal samen mee 🙏

April 2022 – Dankbaar om aan de opname van Petrus in het Land mee te mogen werken in Culemborg. In één van de afleveringen van KRO-NCRV’s Petrus in het land klonk Psalm 42: ”Evenals een moede hinde..” met de mooie zin: ‘Vindt mijn ziel het danklied weer’. Check de foto voor de link naar dit prachtige lied.

Oktober 2021 – Erg leuk om weer mee te mogen werken aan een opname van Petrus in het Land, dit keer in Schiedam. Wat een geweldige liederen, setting, band en ensemble. Veerkracht, Vertrouwen en de Moed om door te gaan. ”Vernieuw in ons, o God” | Petrus in het land | KRO-NCRV.

September 2021 – Wat bijzonder om de opname als vocal van The Choir Company mee te mogen maken in de Martinikerk in Doesburg. Veel van de liederen zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Nederland Zingt. Eén van de liederen vind je terug als link door het aanklikken van de foto. Wat een bemoedigende woorden klinken er in dit lied. “Wees niet bang, Ik zal je leiden, Ik houd je vast, vertrouw op Mij.” Luister je mee?

Wat is het fantastisch om deel uit te maken van The Praise Community! Hierbij staan drie woorden centraal: Inspireren, Trainen, Verbinden. Praise Community is een ‘trainingsschool’ die je gaat helpen je muzikaal, persoonlijk en geestelijk verder te ontwikkelen. Je haakt aan wanneer je agenda het toe laat, en ondertussen kun je thuis met de materialen aan de slag wanneer het jou uitkomt. Klik op de link voor meer informatie – en geef je op – een fantastisch nieuw platform.

Maart 2021 – De afgelopen maanden meerdere keren meegezongen met ”The Choir Company” o.l.v. Maarten Wassink voor de live uitzendingen via Youtube. Je kunt ze allemaal terugkijken via deze link – en meteen even op deze channel ”subscriben”. Voor iedereen die het leuk vindt om structureel bezig te zijn met nieuwe liederen, inspiratie, ontmoeting en training, zowel online als met activiteiten in het land zijn er nu nieuwe plannen in ontwikkeling rondom het opstarten van een community – work in progress.

Januari 2021 – Meezingen met The Choir Company Vocals o.l.v. Maarten Wassink voor opnames van Nederland Zingt. Foto Albert-Jan Schol. Een klik op de foto brengt je naar één van de vijf uitzendingen waarin The Choir Company Vocals hun medewerking hebben verleend.

Mooi om mee te doen met deze video van Nederland Zingt – EO. ”Diverse artiesten die in het najaar van 2020 ook te zien waren bij Nederland Zingt, hebben, samen met kinderen van kinderkoor De Bromvlieg, het lied ‘Ik hoor de klokken klinken’ gezongen. Een vertaling van het Engelse ‘I heard the bells on Christmas Day’ van Casting Crowns”. Kerst 2020

September 2020 – Meezingen met The Choir Company Vocals o.l.v. Maarten Wassink voor opnames van Nederland Zingt.

September 2020: Workshop geven aan de leerlingen van het ECL in Haarlem. Thema van de dag: ‘Ontmoetingen met de wereld’. Heerlijk bezig met Call Response, Worksongs, Blues, Spirituals en Gospel!

Mei en Juni 2019: A Tribute to The Continental Singers – 80’s – een drietal concerten o.l.v. Maarten Wassink & The Choir Company. Het vervolg, ” the 90’s” werd door Corona uitgesteld. Wat was het mooi om 25 jaar na mijn eerste tour weer de bekende Continental Singers – songs te mogen zingen. Foto: D. Walraven

April 2019: De Nederland Zingt Dag – ongeveer 10.000 bezoekers in de Jaarbeurs in Utrecht – met The Choir Company Vocals o.l.v. Maarten Wassink. Prachtige samenzang liederen en zingen met Kees Kraayenoord, en Sela. Bemoediging en Inspiratie, Samen zingen en getuigen – Een prachtig thema: ‘Hij laat niet los’.