Oktober 2021 – Erg leuk om weer mee te mogen werken aan een opname van Petrus in het Land, dit keer in Schiedam. Wat een geweldige liederen, setting, band en ensemble. Veerkracht, Vertrouwen en de Moed om door te gaan. ”Vernieuw in ons, o God” | Petrus in het land | KRO-NCRV.

Wat is het fantastisch om deel uit te maken van The Praise Community! Hierbij staan drie woorden centraal: Inspireren, Trainen, Verbinden. Praise Community is een ‘trainingsschool’ die je gaat helpen je muzikaal, persoonlijk en geestelijk verder te ontwikkelen. Je haakt aan wanneer je agenda het toe laat, en ondertussen kun je thuis met de materialen aan de slag wanneer het jou uitkomt. Klik op de link voor meer informatie – en geef je op – een fantastisch nieuw platform.

Maart 2021 – De afgelopen maanden meerdere keren meegezongen met ”The Choir Company” o.l.v. Maarten Wassink voor de live uitzendingen via Youtube. Je kunt ze allemaal terugkijken via deze link – en meteen even op deze channel ”subscriben”. Voor iedereen die het leuk vindt om structureel bezig te zijn met nieuwe liederen, inspiratie, ontmoeting en training, zowel online als met activiteiten in het land zijn er nu nieuwe plannen in ontwikkeling rondom het opstarten van een community – work in progress.

Januari 2021 – Meezingen met The Choir Company Vocals o.l.v. Maarten Wassink voor opnames van Nederland Zingt. Foto Albert-Jan Schol. Een klik op de foto brengt je naar één van de vijf uitzendingen waarin The Choir Company Vocals hun medewerking hebben verleend.

Mooi om mee te doen met deze video van Nederland Zingt – EO. ”Diverse artiesten die in het najaar van 2020 ook te zien waren bij Nederland Zingt, hebben, samen met kinderen van kinderkoor De Bromvlieg, het lied ‘Ik hoor de klokken klinken’ gezongen. Een vertaling van het Engelse ‘I heard the bells on Christmas Day’ van Casting Crowns”. Kerst 2020

September 2020 – Meezingen met The Choir Company Vocals o.l.v. Maarten Wassink voor opnames van Nederland Zingt.

September 2020: Workshop geven aan de leerlingen van het ECL in Haarlem. Thema van de dag: ‘Ontmoetingen met de wereld’. Heerlijk bezig met Call Response, Worksongs, Blues, Spirituals en Gospel!

Mei en Juni 2019: A Tribute to The Continental Singers – 80’s – een drietal concerten o.l.v. Maarten Wassink & The Choir Company. Het vervolg, ” the 90’s” werd door Corona uitgesteld. Wat was het mooi om 25 jaar na mijn eerste tour weer de bekende Continental Singers – songs te mogen zingen. Foto: D. Walraven