Maart 2021 – De afgelopen maanden meerdere keren meegezongen met ”The Choir Company” o.l.v. Maarten Wassink voor de live uitzendingen via Youtube. Je kunt ze allemaal terugkijken via deze link – en meteen even op deze channel ”subscriben”. Voor iedereen die het leuk vindt om structureel bezig te zijn met nieuwe liederen, inspiratie, ontmoeting en training, zowel online als met activiteiten in het land zijn er nu nieuwe plannen in ontwikkeling rondom het opstarten van een community – work in progress.

Januari 2021 – Meezingen met The Choir Company Vocals o.l.v. Maarten Wassink voor opnames van Nederland Zingt. Foto Albert-Jan Schol. Een klik op de foto brengt je naar één van de vijf uitzendingen waarin The Choir Company Vocals hun medewerking hebben verleend.

Mooi om mee te doen met deze video van Nederland Zingt – EO. ”Diverse artiesten die in het najaar van 2020 ook te zien waren bij Nederland Zingt, hebben, samen met kinderen van kinderkoor De Bromvlieg, het lied ‘Ik hoor de klokken klinken’ gezongen. Een vertaling van het Engelse ‘I heard the bells on Christmas Day’ van Casting Crowns”. Kerst 2020

September 2020 – Meezingen met The Choir Company Vocals o.l.v. Maarten Wassink voor opnames van Nederland Zingt.

September 2020: Workshop geven aan de leerlingen van het ECL in Haarlem. Thema van de dag: ‘Ontmoetingen met de wereld’. Heerlijk bezig met Call Response, Worksongs, Blues, Spirituals en Gospel!