Juni 2024 – Meezingen in het praise-team bij de concerten van Michael W. Smith – in Ahoy-Rotterdam en in Bethel-Drachten. Wat ontzettend mooi om meegenomen te worden door deze fantastische zanger, met als pure en enige doel: Worship. Een ontzettend mooie en leerzame kans, puur genieten en meegenomen worden in een avond vol Aanbidding. Met The Choir Company o.l.v. Maarten Wassink

Mei 2024 – Het is al weer een tijdje geleden – het Nederland Zingt Event in Leiden, November 2023. De opnames worden nog geregeld herhaald in de uitzendingen, zoals in Mei 2024. Dit is een kleine ”snip” van de opname die de EO deelde: ”Hoor ons Loflied” met de tekst: ”… In de bergen door de dalen, Hoor ons loflied overal, In de hemel en op aarde, Als Uw glorie komen zal…”. Dit lied… elke keer denk ik weer aan dat wat mijn moeder zei toen ze zo ziek was – ook de dalen zijn prachtig – de kleuren, de bloemen – daar is toch ook nog heel veel groei. ‘In de hemel en op aarde…’ – en dan denk ik weer aan ze – mijn ouders 🙏 Hoor ons loflied – overal!

April 2024 – Opname bij Smit Sound Service – Studio in Almere voor vier liederen met Remilekun. Heerliijk om mee te kunnen zingen in het koor met haar nieuwe project ”The Reassurance”. In samenwerking met Remilekun Freshtunes, producer Ediasproduction en productieleider SamenmetLaura. Videoteam Techgroep was er ook bij voor prachtige visuals – binnenkort te zien. Foto: Xander Brinkman.

November 2023 – Het tweede Nederland Zingt Event van de EO werd gehouden in Leiden, in de prachtige Hooglandse Kerk. Geweldig om wederom mee te doen met The Choir Company Vocals, tijdens twee uitverkochte events. Een programma met een mooie set liederen, genoten om met zoveel mensen samen te zingen! Voor een compilatie, zie de link onder de foto.

Oktober 2023 – Alpha en Omega Tour met Adrian Snell en Sera Noa, een fantastische band en met The Choir Company. Wat een bijzonder project om aan mee te doen. Geraakt door bijzondere teksten, de muziek, en het meest door dit lied: ”I am your God, and I will hold you, safely in My embrace. Child you have come to me in repentence, now you will see My face. Victory comes, in Christ it is certain, and now He lives in you. Now in His name go into the nations, children, redeem My world.” In deze tijd liederen en teksten om je aan vast te houden. Bijzonder.

September 2023 – De vijfde ”In Liefde Bloeiende”, dit keer live vanuit Heerjansdam. De vorige keer was zonder publiek en in Corona-tijd, nu met een volle kerkzaal. Genieten samen van de bijbel in één uur met tekst, beeld en zang.

Mei 2023 – Altijd leuk zo’n kijkje achter de schermen van het eerste Nederland Zingt event in de Grote Kerk in Apeldoorn. Ook achter de schermen was het echt een feestje! Presentator Henk neemt je mee backstage en gaat in gesprek met enthousiaste bezoekers en de mensen die zowel voor als achter de schermen meewerken aan het event, de mensen die er alles aan doen om het event tot een succes te maken. Voor een link naar een kijkje achter de schermen – klik op de foto.

Mei 2023 – Met een team van The Choir Company mogen we meedoen met het eerste Nederland Zingt event in de Grote Kerk in Apeldoorn. Bijna tweeduizend bezoekers genoten van een prachtig samenkomen. Gedragen door al die mensen en het gezongen Woord. Mooi, dankbaar dat we mee mochten doen. Voor een link naar een compilatie van die bijzondere dag – klik op de foto.

Januari 2023 – Voor de vierde keer brengen we ”in Liefde Bloeiende” ten gehore, dit keer in Ulrum. Een prachtig project van The Choir Company i.s.m. Peter van Dijk. De Bijbel muzikaal verhaald; op poëtische, muzikale en visuele manier. Vanaf het begin, het moment dat de mens de tuin moest verlaten, tot aan het eind als de mens daar weer in terug mag keren. Hoe de vreugde van het leven en het lijden met elkaar zorgen voor liefde die bloedt en bloeit. Lees ook het bijzondere verhaal van juist dit optreden in Ulrum door te klikken op de foto.

December 2022 – Met deze gezellige groep vocals o.l.v. Maarten Wassink een nieuw lied op mogen nemen voor The Psalm Project, opname door Frank van Essen. Lied: Benediction; te beluisteren op Spotify en de link onder de foto.

December 2022 – Een bijzondere ontmoeting na de Nederland Zingt Dag resulteerde in het doorgeven van muziek aan de zoon van Svitlana – die ondanks dat hij gevlucht is met zijn moeder, toch ook hier in Nederland mag doorgaan met muziek maken. Inmiddels heeft Key-Note in samenwerking met Pommeq.nl een oefenmarimba gedoneerd zodat hij ook hier door kan oefenen op zijn instrument. Wil je het hele gesprek zien? Kijk dan de video via de link onder de foto.

Oktober 2022 – De tweede set opnames van het televisieprogramma Petrus in het Land, vanuit Kampen. ‘Hart weest gerust, Hij is uw Licht en uw lust’ – Prachtig gezongen en gespeeld door Henk Kraaijeveld en band. Zie de link onder de foto.

Oktober 2022 – Opnames van het televisieprogramma Petrus in het Land, vanuit Kampen. ”Beati Voi Poveri” was één van de liederen die we hier hebben gezongen. ”…Gelukkig die verdrietig zijn, want zij zullen worden getroost…” Een mooie belofte, dankbaar om hierover te mogen zingen. Zie de link onder de foto.

Oktober 2022 – Wat een geweldige ervaring om weer mee te mogen werken als sopraan in het vocal team tijdens de Nederland Zingt dag in de Jaarbeurs in Utrecht. Na drie en een half jaar konden we weer samen zingen tijdens dit prachtige evenement georganiseerd door de EO. Wat ontzettend fijn om dit weer met The Choir Company Vocals o.l.v. Maarten Wassink te kunnen doen. Voor een compilatie van deze fantastische dag – klik op de foto.

September 2022 – Een bijzonder project dat we inmiddels al meerdere keren hebben opgevoerd met The Choir Company Vocals – In Liefde Bloeiende – de Bijbel muzikaal verhaald, neemt je op poëtische manier mee op ontdekkingstocht door de Bijbel. Een complete dienst met verhaal, zang en prachtige beelden. Voor meer informatie: http://inliefdebloeiende.nl . Het blijft ontzettend mooi & helend – voor ons allemaal – kerkbezoeker of zanger – we maken dit prachtige verhaal samen mee 🙏

April 2022 – Dankbaar om aan de opname van Petrus in het Land mee te mogen werken in Culemborg. In één van de afleveringen van KRO-NCRV’s Petrus in het land klonk Psalm 42: ”Evenals een moede hinde..” met de mooie zin: ‘Vindt mijn ziel het danklied weer’. Check de foto voor de link naar dit prachtige lied.

Oktober 2021 – Erg leuk om weer mee te mogen werken aan een opname van Petrus in het Land, dit keer in Schiedam. Wat een geweldige liederen, setting, band en ensemble. Veerkracht, Vertrouwen en de Moed om door te gaan. ”Vernieuw in ons, o God” | Petrus in het land | KRO-NCRV.

Oktober 2021 – Een ”zingen rondom de piano-event” van The Praise Community. ‘s middags een aantal liederen instuderen, waaronder ”By my side” – dat deze middag ook klonk in de prachtige kerk in Ede. Voor mij een bijzonder stuk, zelf geschreven. Heerlijk om in alle rust met deze mensen te zingen en het lied verder toe te lichten – en te horen!

September 2021 – Wat bijzonder om de opname als vocal van The Choir Company mee te mogen maken in de Martinikerk in Doesburg. Veel van de liederen zijn terug te vinden op het Youtube kanaal van Nederland Zingt. Eén van de liederen vind je terug als link door het aanklikken van de foto. Wat een bemoedigende woorden klinken er in dit lied. “Wees niet bang, Ik zal je leiden, Ik houd je vast, vertrouw op Mij.” Luister je mee?

Wat is het fantastisch om deel uit te maken van The Praise Community! Hierbij staan drie woorden centraal: Inspireren, Trainen, Verbinden. Praise Community is een ‘trainingsschool’ die je gaat helpen je muzikaal, persoonlijk en geestelijk verder te ontwikkelen. Je haakt aan wanneer je agenda het toe laat, en ondertussen kun je thuis met de materialen aan de slag wanneer het jou uitkomt. Klik op de link voor meer informatie – en geef je op – een fantastisch nieuw platform.

Maart 2021 – De afgelopen maanden meerdere keren meegezongen met ”The Choir Company” o.l.v. Maarten Wassink voor de live uitzendingen via Youtube. Je kunt ze allemaal terugkijken via deze link – en meteen even op deze channel ”subscriben”. Voor iedereen die het leuk vindt om structureel bezig te zijn met nieuwe liederen, inspiratie, ontmoeting en training, zowel online als met activiteiten in het land zijn er nu nieuwe plannen in ontwikkeling rondom het opstarten van een community – work in progress.

Januari 2021 – Meezingen met The Choir Company Vocals o.l.v. Maarten Wassink voor opnames van Nederland Zingt. Foto Albert-Jan Schol. Een klik op de foto brengt je naar één van de vijf uitzendingen waarin The Choir Company Vocals hun medewerking hebben verleend.

Mooi om mee te doen met deze video van Nederland Zingt – EO. ”Diverse artiesten die in het najaar van 2020 ook te zien waren bij Nederland Zingt, hebben, samen met kinderen van kinderkoor De Bromvlieg, het lied ‘Ik hoor de klokken klinken’ gezongen. Een vertaling van het Engelse ‘I heard the bells on Christmas Day’ van Casting Crowns”. Kerst 2020

September 2020 – Meezingen met The Choir Company Vocals o.l.v. Maarten Wassink voor opnames van Nederland Zingt.

September 2020: Workshop geven aan de leerlingen van het ECL in Haarlem. Thema van de dag: ‘Ontmoetingen met de wereld’. Heerlijk bezig met Call Response, Worksongs, Blues, Spirituals en Gospel!

Mei en Juni 2019: A Tribute to The Continental Singers – 80’s – een drietal concerten o.l.v. Maarten Wassink & The Choir Company. Het vervolg, ” the 90’s” werd door Corona uitgesteld. Wat was het mooi om 25 jaar na mijn eerste tour weer de bekende Continental Singers – songs te mogen zingen. Foto: D. Walraven

April 2019: De Nederland Zingt Dag – ongeveer 10.000 bezoekers in de Jaarbeurs in Utrecht – met The Choir Company Vocals o.l.v. Maarten Wassink. Prachtige samenzang liederen en zingen met Kees Kraayenoord, en Sela. Bemoediging en Inspiratie, Samen zingen en getuigen – Een prachtig thema: ‘Hij laat niet los’.