Muziek – Workshop Mogelijkheden

  • Wil je een leuke muzikale workshop op jouw school organiseren?
  • Wil je een groot (of klein) koorproject doen en toewerken naar een leuke presentatie?
  • Zoek je iemand die de leerkrachten op jouw school kan coachen in muziekonderwijs ?

Workshop op maat

Met boomwhackers, bucket drums, cups, xylofoons, metallofoons, en andere kleine instrumenten wordt het klaslokaal omgetoverd tot een plek waar leerlingen na een korte instructie zelf aan de slag gaan met een bekend nummer. Samenwerken, naar elkaar luisteren en toewerken naar het samen kunnen spelen van een leuk lied.
Succes verzekerd!

Koorproject

We studeren samen op een leuke en ontspannen manier twee of drie nummers in. We leren iets over onze stem, over zingen, en hoe we dat het beste kunnen presenteren. Ervaring of goed kunnen zingen is niet noodzakelijk; het gaat om het plezier in zingen en het leerproces. Aan het einde van de ochtend of de dag volgt een leuke presentatie voor ouders. Een geslaagde dag!

Leerkrachten Coachen

Een interactieve workshop of coaching sessie met handige tools voor elke leerkracht op het gebied van zang en (simpele en low-budget) instrumentale activiteiten in de klas. Het doel is om leerkrachten verder te helpen in het geven van muziekonderwijs. Ook voor het ontwerpen van workshops binnen een bepaald thema in jouw school met activiteiten op maat kan Key-Note.nl benaderd worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Review – Martin Luther Kingschool Maartensdijk (via Kunstenhuis Idea)

We hebben lovende woorden over je mogen ontvangen van de leerkrachten van de Martin Luther Kingschool in Maartensdijk. Voor de zomer heb je daar dramalessen gegeven aan bovenbouw, aan groep 7 en groep 8 – ter ondersteuning van de musical. De leerkrachten vonden het samenwerken heel erg prettig en vonden je heel deskundig en fijn om mee samen te werken. De school vraagt voor komend seizoen om dezelfde aantal lessen, ook weer voor bovenbouw musical en vragen specifiek naar jou als docent. ”

Review – Directie Vlinderslag Amersfoort

Betthilde is een échte vakdocent / topper; bekwaam, goed voorbereid, gebruikt veel muziekinstrumenten (ook improvisatie) en heeft aandacht voor zingen / muziekmaken / ritme en de brede ontwikkeling (musical). Ze speelt goed in op de groep, individuele kinderen en schat de beginsituatie van elke groep goed in. Ze gaat op een hele leuke spontane manier met de kinderen om en enthousiasmeert ze echt voor de muzieklessen. ”

Review – Docent Berkenschool in Amersfoort

Bedankt voor de leuke lessen. Ik vind je een krachtige docent. Je hebt een mooi tempo in de lessen. Je geeft boeiende, afwisselende lessen en spreekt de kinderen goed en duidelijk aan. Mooi om te zien hoe je dat doet.”

Review – NEOS Amersfoort

Alle scholen en leerlingen waar je bent geweest zijn laaiend enthousiast!”

Review by Renata – Music Teacher & Music Curriculum Planner

Betthilde is both an extraordinary teacher and an exquisite choral conductor. Through her creativity, knowledge and dedication to what and who is being taught she makes both the classroom and stage a place that students will get learning experiences of a lifetime. By using her skills of understanding people of all ages she creates a positive environment where students and teachers are able to engage in a variety of projects together. Betthilde employs new innovative techniques and incorporates the use of forward thinking technology wherever it serves to enhance the quality of the overall product. Her positive manner, great attitude and leadersip skills contribute greatly to both the professional and collegial climate of the workplace. One of the most gracious and inspiring colleaugues I have ever worked with.”

Review van leerlingen