Maart 2021 – Nieuwe plannen… Hoe bijzonder is het om in Corona-tijd bezig te mogen zijn met een nieuw project; Het Kasteel de Haar Koor en Orkest. Door een briljant idee van een mede-zaalgids-vrijwilliger (in mijn vrije tijd ben ik actief als zaalgids op dit prachtige kasteel) enthousiast geworden om met een aantal vrijwilligers een project op te starten vol ”Kasteelwaardig Repertoire”. Op dit moment hebben we de plannen gemaakt en de voorbereidingen getroffen. Binnenkort meer info over dit bijzondere project. ”Too long we’ve been rusting – Needing so much more than dusting – Needing exercise, a chance to use our skills …… around the castle. So Please, be our guest!”

✨ Light a candle… ✨In deze periode kunnen we allemaal een lichtje van hoop gebruiken. Kijk je mee naar een nieuw lied van Gospelkoor Revelation? (December 2020)

Wees zelf een licht in de wereld ✨ Een korte uitleg bij bovenstaand filmpje, over ‘Light a Candle’, opgenomen met Gospelkoor Revelation 🎶

April 2019: The Passion in Concert, Rotterdam Ahoy. In opdracht van The Choir Company o.l.v. Maarten Wassink en Mediawater een geweldige kans om de helft van een groot projectkoor (totaal zo’n 400 zangers en zangeressen) te dirigeren. Het Paasverhaal muzikaal verteld door o.a. Simone Kleinsma, Jeroen van Koningsbrugge, Danny de Munk, Berget Lewis, Brainpower, Dwight Dissels, Jim Bakkum, Davina Michelle en Xander de Buisonjé. Foto Marcel Wagenaar.

Juni 2018: Afscheid van het Australian Girls Choir (AGC), na 15 maanden als dirigent en teamleider werkzaam geweest te zijn van het Performing Choir van het AGC. Een foto van de generale in Perth Concert Hall. Wat was het een voorrecht om met deze groep en binnen deze organisatie te mogen werken. Van klassiek, licht, musical, broadway tot pop; een fantastisch repertoire, geweldige choreografie , enthousiaste koorleden en geweldige collega’s. Klik op de foto voor een impressie van dit koor.

Een artikel van Het Geoje International Centre over Geoje Choir – Het Expat koor van Geoje – Zuid Korea